Pappu


Durata: 90 min
Scenariul: Pramod Singh, Seemaa Desai
Regia: Seemaa Desai
Distributia:  Master Hardik Khanna (Pappu), Atul Parchure (Genie/duhul),
Anupam Bhattacharya   Arvind (Father/tatal), JaswinderGardner Neeta (Mother/mama)
Master Prince Shah (Arjun)
Producator: Children’s Film Society, India (CFSI)


Pappu, un băiat dintr-o familie modesta, s-a simțit destul de norocos pentru ca a fost admis la o scoala prestigioasa din orașul său, dar entuziasmul lui s-a dovedit a fi de scurtă durată, cand a început să aibă probleme de adaptare în noua sa școală.

Colegii lui mai bogati  fac haz de trecutul său umil și dispretuiesc jucăriile inovatoare și  alte gadget-uri pe care el le-a făcut din deșeuri, cu ajutorul tatălui său –  un inginer somer.
Copilul continuă să sufere în tăcere până într-o zi, când  ajunge față în față cu un duh și  simte că toate necazurile lui vor fi rezolvate de acum incolo.
Dar acest duh ii spune ca nu este stare sa-l ajute mereu, afirmand ca magia nu este ceva permanent, iar Pappu trebuie să muncească din greu pentru implinirea viselor sale.
Pentru a-l încuraja pe dezamăgitul Pappu, duhul îi spune că există atât de multe  alte moduri de a deveni mai popular și sunt multe tipuri de succes în această lume. Dacă te uiți în jur vei găsi o cale. Intreaba-te la ce esti bun, ce abilități speciale posezi  și in ce mod le poti folosi pentru a ajuta oamenii.
Filmul ne ofera cateva lectii valoroase, pentru a ne da seama ca nu exista cai scurte catre obtinerea fericirii si fiecare trebuie sa-si descopere puterea proprie.