“LA LIMITĂ / THE EDGE”


Durata: 90 min
Scenariul: Cătălin Iliescu
Regia: Tiberiu Rotărescu, Bogdan Alexe
Distributia: Marius Bodochi, Tudorel Filimon, Emil Mitrache
Producatori: Tiberiu Rotărescu, Bogdan Alexe – Dream Media Production, Rom Film Support
Film realizat in cadrul proiectului TABARA DE FILM / Made within the “ Film Camp ”project


 

În filmul “The edge” în regia lui Tiberiu Rotarescu și Bogdan Alexe întalnim o  poveste intrigantă, care îmbină într-un echilibru perfect acțiunea, muzica, momentele comice, dar și cele tensionate.
De asemenea vom întâlni un triunghi amoros care naște rivalitate între personajele noastre principale: Alin și Vlad . Cine va câștiga inima frumoasei Ana-Maria și ce repercusiuni aduc deciziile lor rămane să aflăm impreună.
Ana-Maria este protagonista pentru care ajung să se facă “pariuri”, cei doi băieți încercând pe tot parcursul filmului să o impresioneze.
Această relație tensionată dintre cei doi este oarecum temperată de Serena, verișoara lui Alin, o adolescentă responsabilă, pasionată de muzică, ce luptă din greu pentru a ajunge o mare cântăreață.
Latura comică este prezentă pe tot parcursul filmului, atât prin intervenția trupei Comando, cât și prin înfățișarea unui polițist corupt, rol interpretat de Emil Mitrache(Americanu’), cât și prin încercările administratorului, conturat de Tudorel Filimon(Nea Popa), de a taxa fiecare greșeală pe care cele două tabere le fac în desemnarea câștigătorului.
În complicitate cu acesta, intervine și latura negativă, un mafiot ce crede că întreaga lume este la picioarele lui, căruia Marius Bodochi îi dă viață, aducându-i totodată o notă de eleganță.
Filmul aduce, într-un ritm exploziv, dramatic și emoționant, în vederea spectatorilor o viață periculoasă, pe care mulți dintre adolescenți din zilele noastre o duc: viteză, adrenalină, demonstrații de drift, moto-cross, șantaj și rivalitate toate aceste culmind în final cu morala : Cine îndrăznește … învinge!